top of page

Behandelingen

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Heb je huid lief en zorg dat deze voldoende aandacht krijgt. Zo blijft je huid mooi en gezond.

Beautysalon Puur is gespecialiseerd in huidverbetering en kijkt graag samen met jou naar een effectieve behandeling zodat we een optimaal resultaat krijgen.

We starten elke behandeling met een huidmeting met de Skin Analyzer. We meten het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van de huid en aan de hand daarvan stellen we de behandeling samen.

Tevens krijg je uitgebreid advies over de producten die worden afgestemd op de behoefte van de huid en hoe en wanneer je deze thuis kunt gebruiken zodat we samen het beoogde doel kunnen behalen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden;

Pedicure
IMG_0002.jpeg

Bindweefselmassage

Wil je geen ingrijpende operaties, maar er wel goed uit blijven zien?! Dan is de Hannah bindweefselmassage een prachtige behandeling voor jou.

De bindweefselmassage is toe te passen bij een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming en om huidveroudering te vertragen. Een natuurlijke facelift dus! Door de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid steviger, verminderen fijne lijntjes en rimpels zichtbaar en neemt het volume in de huid toe. Direct na de behandeling ziet je huid er stralend en gelift uit met een prachtige natuurlijke glow!

Microneedling Dermapen4

Tijdens een microneedling behandeling met de Dermapen4 worden dmv minuscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De naaldjes beschadigen de huid precies genoeg om het herstelproces op een natuurlijke manier te activeren waardoor er extra aanmaak van collageen en elastine plaats vindt.

De behandeling is onder andere geschikt voor:

- (acne) littekens

- huidverjonging en huidverbetering

- rimpels

- pigmentvlekken (hyperpigmentatie)

- grove poriën

IMG_0005_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
Manicure

Wimpers en Wenkbrauwen

Iedereen wil een mooie oogopslag. Dat kan bijvoorbeeld door het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Het is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie sprekende uitstraling zonder gebruik van make-up!

 

Wil je net iets meer dan hebben wij ook een nieuwe revolutionaire behandeling, de wimperlifting van Elleebana. Deze behandeling geeft je volle gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je de natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wimpers en Wenkbrauwen

Pedicure

Ook wel eens last van vermoeide of pijnlijke voeten? Of wilt u dit juist voor zijn en gunt u uw voeten extra verzorging. Dan bent u bij Beautysalon Puur aan het juiste adres. Wij besteden optimale aandacht aan uw voeten, ook voor specifieke klachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns, kloven of kalknagels kunt u bij ons terecht.  

Let op! Wij hebben voor pedicurebehandelingen een klantenstop! U kunt zich via de mail wel aanmelden voor de wachtlijst.

Beach travel - woman relaxing walking on sand beach leaving footprints in the sand_edited.
Harsen
bottom of page