top of page

Behandelingen

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Heb je huid lief en zorg dat deze voldoende aandacht krijgt. Zo blijft je huid mooi en gezond.

Beautysalon Puur is gespecialiseerd in huidverbetering en kijkt graag samen met jou naar een effectieve behandeling zodat we een optimaal resultaat krijgen.

We starten elke behandeling met een huidmeting met de Skin Analyzer van Hannah. We meten het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van de huid en aan de hand daarvan stellen we de behandeling samen.

Tevens krijg je uitgebreid advies over de producten van Hannah die afgestemd worden op de behoefte van de huid en hoe en wanneer je deze thuis kunt gebruiken zodat het beoogde doel kan worden behaald.

Pedicure

Ook wel eens last van vermoeide of pijnlijke voeten? Of wilt u dit juist voor zijn en gunt u uw voeten extra verzorging. Dan ben u bij BeautySalon Puur aan het juiste adres. Wij besteden optimale aandacht aan uw voeten, ook voor specifieke klachten zoals pijnlijk eelt, likdoorns, kloven of kalknagels kunt u bij ons terecht! 

Pedicure

Manicure

Voor mooie verzorgde handen en nagels kunt u voor een van de manicurebehandelingen kiezen.

Wij werken met de verzorgingsproducten en nagellakken van het topmerk OPI.

Deze producten zijn ontwikkeld voor professionals, dus bieden zeer hoge kwaliteit en uitstraling. Een belangrijk uitgangspunt om de gezondheid en conditie van de natuurlijke nagels te behouden en zo nodig te verbeteren.

Manicure

Wimpers en Wenkbrauwen

Iedereen wil een mooie oogopslag. Dat kan bijvoorbeeld door het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Het is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie sprekende uitstraling zonder gebruik van make-up!

 

Wil je net iets meer dan hebben wij ook een nieuwe revolutionaire behandeling, de wimperlifting van Elleebana. Deze behandeling geeft je volle gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je de natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wimpers en Wenkbrauwen

Harsen

Heeft u last van ongewenste haargroei op gezicht of lichaam?

Dan kunnen wij dit verwijderen d.m.v. harsen. Er bestaan twee soorten hars. Softwax voor de grotere lichaamsdelen, zoals rug of benen. En hardwax voor het gelaat, oksels en bikinlijn. Hardwax is minder pijnlijk dan softwax doordat het alleen hecht aan het haar en niet aan de huid.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Harsen
bottom of page